Websap | Over Websap
13396
page,page-id-13396,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Over Websap

Wie ik ben

Muriel37

Ik ben Muriel Van Peteghem. Websap is mijn bedrijf, gespecialiseerd in (online) copywriting, webredactie, content creation en -strategie, social media, storytelling en journalistieke producties. En advies hierover. Weet u precies wat u nodig heeft? Ik kan u helpen om doelkrachtig uw verhaal te vertellen of uw boodschap over te brengen.

 

 

 Dit is mijn ‘why’:

 

verbinding-verbinding-verbinding! Ik streef naar verbinding en transformatie ervan, te beginnen bij communicatie.

 

Muriel Van Peteghem (1977): “In 2008 begon ik als zzp’er. Ik schreef allerhande teksten en flirtte met de journalistiek. Al gauw maakte ik de switch van offline naar online teksten.

 

Ik heb Franse Taal en Letterkunde en Rechten gestudeerd. Ook heb ik journalistieke vakken gevolgd aan de UvA en de HU. Schrijf- en werkervaring heb ik opgedaan in de advocatuur, als projectmanager, als blogger en in vele andere functies.

 

Nu puzzel ik het liefst met taal en richt ik al mijn energie op het verbeteren van (de gebruikerservaring) op websites, online communicatie en -marketing. Ook schrijf ik geregeld gedichten en verhalen.

 

Met mijn scherpe geest en nieuwsgierigheid heb ik snel zicht op de samenhang van zaken. Dat is handig, want ik heb geen lange ‘inwerktijd’ nodig. Als freelancer ben ik een lone wolf, maar ik voel me ook als een vis in het water in een team.”

 

Bekijk ook:

Huishoudelijke mededelingen

  • Van 1 februari tot en met augustus 2017 woonde ik in tijdelijk in mijn geboortestad Gent. Benieuwd? Lees meer over Muriel Van Peteghem in Gent.
  • Per april 2018 ben ik weer in te huren als interim contentspecialist.

 

Neem contact op

KvK  34320356
BTW  NL166588167B01

Algemene voorwaarden

Een freelancer is nooit alleen. Ik werk samen met:

Diana Brandt

Graphisch ontwerper, wordpress specialist

Jeremy Dupont

Bedrijf X

Entopic

Blah

Wat is het verhaal van uw organisatie?