In den beginne…

05 mei 2011 In den beginne…

Een a-b-c-tje. God vond dat er licht moest zijn, en zo kwam er licht. God scheidde het licht van het donker. Zo ontstond de eerste dag.

Mijn schepping, mijn bedrijfje 2.0

In het begin was er niets… Mijn zakelijke website heette nog @b© projects. Ik was tekstschrijver. Punt. De naam was het resultaat van snel een bedrijfsnaam kiezen, zonder een duidelijke strategie. Nu weet ik wel beter dat je zonder een visie al snel stuurloos ronddobbert op een oceaan. Nergens land in zicht.

Na verloop van tijd, toen ik beter wist wie ik als freelancer ben, en hoe ik mij zakelijk wil positioneren, verzon ik een nieuwe bedrijfsnaam: websap. Ik dacht na over mijn USP’s en een propositie. Ik vond dat er een logo moest komen en zo geschiedde. Sgaar ontwierp mijn logo. Dit is het resultaat:

Lees ook wat de gedachte achter de naam en het logo is: Hoezo Websap?

En dit is wat anderen over mij, Muriel Van Peteghem, in testimonials zeggen.

Nog vragen?

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.