Goedkoopste tekstschrijver: nu!

07 apr 2015 Goedkoopste tekstschrijver: nu!

Best wel veel opdrachtgevers vinden mij via mijn website of via LinkedIn. Of ik een scherpe offerte wilde maken.

Ervaringen van een freelance online copywriter

Ook deze week vond iemand mij via het web. Het verzoek: teksten prettig leesbaar maken voor een bedrijf dat in heel Nederland aan archiefverwerking doet. In bijlage 5 linkjes met duidelijke SEO-pagina’s geschreven op specifieke keywords.

Offerte tekstschrijver

Offerte tekstschrijver

Ik voelde aan mijn water al dat het mogelijk iemand was die aan het shoppen is voor de tekstschrijver met het goedkoopste tarief… Maar zeker weten doe je het niet natuurlijk, dus toch even netjes een berichtje sturen.

Kan je mij je telefoonnummer bezorgen? Dan bellen we even.

Beste [X],

Dank voor je bericht via mijn website. Ik ben op dit moment erg druk. Hoewel ik altijd open sta voor nieuwe samenwerkingen doe ik dat eigenlijk nooit zonder even kennisgemaakt te hebben. Ik stuur pas een offerte als ik het gevoel hebt dat het (mogelijk) klikt voor een samenwerking.

Ik hecht heel veel belang aan persoonlijk contact (live, skype of telefonisch), aangezien ik zo veel beter in kan tunen op wie je bent en wat jij als opdrachtgever van mij verwacht. Dit is ook een voorwaarde om de brug te slaan naar de doelgroep, immers het verhaal van de opdrachtgever moet naadloos aansluiten bij wat de klant zoekt.

Kan je mij je telefoonnummer bezorgen? Dan bellen we even.

Met vriendelijke groet,

Muriel Van Peteghem

– Nooit meer wat gehoord. Ook een duidelijk antwoord.

Overweeg jij wel een serieuze samenwerking met een creatieve online copywriter of SEO copywriter? Leuk!

Foto door Mockup Graphics via Unsplash

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.