Schatje nu even niet, mijn boezem regenereert!

2 sinaasappels

01 jul 2009 Schatje nu even niet, mijn boezem regenereert!

Stel u voor u bent op leeftijd. Uw motto is altijd geweest: een dag niet genoten is een dag niet geleefd. U hebt uw hele leven de middagzon gemind en zonnekanonnen niet bepaald geschuwd. U hebt menig sigaretje gerookt en ook van een roseetje op z’n tijd bent u niet vies geweest. Bovendien hebt u bij herhaling uw haar versmoord in waterstofperoxide. Welnu, voor u is het te laat! Met die gelooide rimpelige decolleté komt het nooit meer goed.

Gelukkig is er voor iedere andere vrouw nog hoop. Slapeloze nachten door een slechte houding, gevoelige borsten onderhevig aan hormonale schommelingen, cleavage-rimpels. Voor elk probleem is er een oplossing: er is nu namelijk de ‘Kush’. Uit Amerika. De Kush ziet eruit als een gehalveerde dildo en is beschikbaar in non-porno pasteltinten. Hij (zij?) is gemaakt van lichtgewicht plastic met aan de buitenkant een slipbestendige coating, zodat de Kush niet tussen the boobies of vetrollen verdwijnt. Trouwens, niet geschikt voor erwten op een plankje. Alleen als je borsten onderhevig zijn aan de Wetten van Zwaartekracht is een bezoekje aan The Kush Company een aanrader.

Omdat je een derde deel van je leven slaapt is het van uiterst belang dat borsten in een correcte houding de nacht doorkomen en optimaal tot rust komen. Ik persoonlijk kan me daar (nog) niks bij voorstellen. Maar ik stel me een hoofd met krulspelden voor dat zegt: “Schatje nu even niet, mijn boezem regenereert!”

Our Story: Kush CEO Cathinka, een overjarige cheerleader, weidt op de website uit over hoe ze tot haar geniale uitvinding is gekomen. Na jarenlange hoofdbrekens over de rimpels boven en tussen haar twee vriendinnen, ontdekte ze dat er nog geen markt was voor de borsten van vrouwen die op hun zij slapen. Met haar suikerzoete witte glimlach, haar overgestylede kapsel en haar hoofd geruststellend een tikje naar rechts gebogen, onderstreept de uitvindster dat Kush ‘je ondersteunt als een droom’. Ja Cathinka, en zeker ook je eigen American dream.

Omdat ik zelf ook een doorgewinterde zijslaapster ben en ik mijn borsten bij zonsopgang echt niet altijd aantref als nieuwsgierige ontdekkingsreizigsters, is mijn interesse gewekt. Ik lees wat gretig wat de ervaringsdeskundigen te melden hebben. Tot mijn verbazing zegt niemand iets over hoe hun partner reageert.

Picture this: Je bent een man. Een Man. Daar lig je dan aan jouw kant van het bed. Je vrouw heeft weer een bewegingsloze vibrator in haar boezem geplaatst. Het is duidelijk dat ze met rust gelaten wil worden, want haar focus ligt bij rimpel- en scoliosepreventie. Je durft niets te vragen. Je stelt geen vragen, want je weet wat het waard is om je in te houden. Morgen mag je met je meisje hand in hand lopen op het strand. Ze heeft haar nieuwe triangelbikini aan en alle mannen kijken verlekkerd naar haar borsten.

© Muriel Van Peteghem, 1 juli 2009

Foto door Mockup Graphics via Unsplash

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.