Foto: Michiel van Vliet
Foto: Michiel van Vliet – Zaterdag duty bij PGGM: Wie drukt hier z’n snor?

Woorden waarmee anderen mij omschrijven: gedreven, kritisch, open communicatie, sparringspartner, visie, enthousiasme en gezellig.

Wat zeggen mensen met wie ik heb samengewerkt heb over mij? Een greep uit mijn referenties:

Hannah, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Je bent een heel leuke collega: professioneel, scherp, maar boven alles leuk en gezellig.

Lynn, communicatieconsultant

Van strategie tot contentcreatie en partnerrelaties: als spin in het web hield ze alle ballen in de lucht. In een niet altijd makkelijke omgeving stond ze haar mannetje en liet ze haar authentieke zelf zien, waarmee ze anderen inspireerde. Met haar gestructureerd aanpak, templates en contentformules wist ze alles in goede banen te leiden en ging ze alleen voor het allerbeste resultaat. Dat klinkt functioneel, maar wat pas echt knap is: Muriel legt emotie in alles wat ze schrijft of anderen laat schrijven. Ze leert je geen manier aan, ze leert je te voelen wat je op papier zet en te kruipen in de huid van degene voor wie je schrijft. Want alleen zo komt een boodschap aan én binnen. Nog vaak denk ik aan Muriel als ik schrijf.

Kristel, communicatieconsultant

Ik heb Muriel leren kennen als een zeer gedreven, slimme contentspecialist. Ze doorziet snel waar het om gaat en weet dat om te zetten in scherpe teksten. Als je met Muriel in zee gaat, gaat zij voor jouw bedrijf door het vuur!

Afscheidscadeautje

Esther, communicatieconsultant

Muriel is een gepassioneerde hoofdredacteur, contentspecialist en copywriter: alles in één. Van concept en advies tot uitvoering. Alles kloppend tot in de details. Ze gaat vol voor elke opdracht. Daarnaast is ze ook nog een hele fijne en betrokken collega om mee te werken.

Bartho Hengst, manager Onderzoek & Strategie KankerNL

Ik heb Muriel leren kennen als een gedreven, scherpe en creatieve copywriter voor het project Kanker.nl. Niet alleen heeft ze oog voor het dagelijkse samenwerken aan copy en interactie, maar ook heeft ze voor ons project de basis gelegd voor de stijlregels en tone-of-voice.

Andrew van Egmond, tuin- en landschapsarchitect

Muriel is een goede sparringspartner en heeft me geweldig geholpen om de visie voor mijn bedrijf scherp te krijgen. Ze heeft een serie doeltreffende teksten geschreven voor het presentatiemateriaal van mijn bedrijf. De teksten van Muriel helpen mij telkens weer mijn ontwerpvisie op een duidelijke manier te communiceren.

Michiel Alkemade, digital innovator

Muriel heeft met grote drive en inzet gewerkt voor Overstappen.nl om de juiste en onderbouwde content te schrijven en de beste plek te geven. Muriel laveert daarbij enorm goed tussen het bezoekersperspectief en SEO. Met haar grote dosis positieve energie en aanpakken-mentaliteit heeft ze zich in korte tijd onze materie eigen gemaakt. Ik waardeer haar kritische blik, de verantwoordelijkheid die ze op zich neemt, haar directe en open communicatie en oprechte interesse. Ik kan iedereen Muriel aanraden, maar het liefst zou ik haar vast toevoegen aan mijn team.

Online marketing manager bij ING

Ik heb Muriel meer dan eens ingehuurd voor het schrijven van inhoudelijk complexe teksten. Zij heeft deze werkzaamheden altijd op een enorm prettige wijze voor ons opgepakt. Haar kracht is om alles wat tekstueel moeilijk is te vereenvoudigen zonder daarbij de inhoudelijke boodschap te verliezen. Ze heeft aangetoond dat ze zeer zelfstandig werkt en op een gedreven wijze bezig is met haar vak.

Calijn Roeters van Lennep, e-Development manager KLM.com

Muriel heeft in relatief korte tijd haar meerwaarde bewezen. Door in alle zelfstandigheid goede vragen te stellen aan verschillende personen kreeg ze snel inzicht in een moeilijke materie. Muriel houdt van taal en dat levert speelse teksten op voor contentpagina’s, maar ook voor applicaties. Muriel denkt na en zoekt naar het totaalplaatje. Dus niet alleen een pagina aanpakken (de vraag), maar ook aanverwante teksten op verschillende plekken. Dát is behoud van tone of voice! Tot slot, Muriel is gewoon een gezellige meid in het team, ook heel belangrijk! 😉

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?