Wie ik ben

Ik ben Muriel Van Peteghem, freelance schrijver. Websap is mijn bureautje in Amsterdam voor content, copywriting en communicatie.


Wat kan ik voor je betekenen? 

Ik ben benieuwd hoe we zouden kunnen samenwerken. Met mijn allround schrijfervaring, gecombineerd met meer dan 20+ jaar werkervaring voor zeker 50 opdrachtgevers kan je mij loslaten op iedere schrijf- of marcomklus. Ik heb me bekwaamd in UX writing en verdiep mij in leidinggevend coachen. Ik schakel snel. In een mum van tijd heb ik door wat het DNA van een bedrijf of organisatie is. Ik kom met een enorme dosis enthousiasme en levenservaring.

Mij beter leren kennen? Lees mijn ‘origin story’ en lees wat anderen vinden van samenwerken met mij.

Huishoudelijke mededelingen

  • Tot september 2024 ben ik volgeboekt als freelance copywriter, UX writer, contentspecialist of online communicatiespecialist.
  • 18 februari tot en met 12 mei 2022 is mijn werkplek in Lomé, Togo. Daar werk ik ook aan een non-fictie-boek over mijn avonturen in dat land.
  • Nieuw: ik begeleid kunstenaars en creatieve ondernemers om meer klanten aan te trekken die bij ze passen: Communicate your essence
  • 1 februari – augustus 2017 woonde ik in tijdelijk in mijn geboortestad Gent. Benieuwd? Lees meer over Muriel Van Peteghem in Gent

Een freelancer is nooit alleen. Ik werk samen met:

 
Samenwerken? De koffie staat klaar!